Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Testimonial

/Testimonial
Testimonial2017-02-16T12:08:51+00:00

Overtuig je (potentiële) klanten

Een testimonial of een getuigenis is een middel om je doelpubliek te overtuigen van de degelijkheid van je product of dienst. Je laat je bestaande klant voor de camera uitleggen waarom hij of zij je product, dienst of samenwerking zo waardeert.

Eerder dan zelf je klanten trachten te overtuigen van de degelijkheid van je product of dienst, zal het geloofwaardiger zijn dat derden praten over je product of dienst.

De beste reclame is nog altijd de mond aan mond reclame en met een testimonial versterk je dit gebeuren.

Hier gaat de locatie van de opname natuurlijk een grote rol spelen. Als je je klant kan overtuigen om even naar onze studio te komen, dan kan dit aan een goedkopere prijs gebeuren dan wanneer wij ons met het materiaal dienen te verplaatsen naar de klant toe. Dit wordt nog eens zo belangrijk als je verschillende klanten wil laten getuigen.

Hier gelden dezelfde prijzen dan voor een videopresentatie.

Waarom een testimonial?
Beïnvloed uw verkoop

Concrete voordelen doen kopen. Een goede testimonial heeft het over de concrete voordelen en zorgt voor aantrekkelijke details die potentiële klanten over de streep kunnen trekken. Testimonials maken, is trouwens ook goed voor de relatie met uw bestaande klanten.

Vertrouwen

Het geeft uw bedrijf een unieke mogelijkheid om vertrouwen op te bouwen met mogelijke klanten en de relatie met huidige klanten te verbeteren. Bij een testimonial is de klant van een bedrijf of instantie aan het woord. Het gaat om video’s waarbij de klant vertelt over de samenwerking met het bedrijf.

Connectie

De meest effectieve video’s zorgen voor een emotionele connectie tussen het bedrijf en de klant. En uiteraard is het hebben van meer dan 1 testimonial (of meerdere sprekers in één video) het meest ideaal. Testimonial video’s kunnen als veelzijdige tool dienen: Naast het creëren van vertrouwen en geloofwaardigheid, kan het ook gebruikt worden om de functies van een product te tonen.

Open-end helpt je graag met je testimonial video!

Met creatieve ideeën, innovaties en vastberadenheid

Ik wil meer weten!

Click edit button to change this text.

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Contacteer ons