Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Faciliteiten

/Faciliteiten
Faciliteiten2017-01-24T12:03:35+00:00

Wij kunnen je met nóg meer helpen

Faciliteiten zijn diensten die wij aanbieden die niet direct deel uitmaken van een totale productie. Dit kan gaan over montage van films, duplicatie en conversie van films, grafische toepassingen, het leveren van een ondertiteling of een commentaarstem en dergelijke.
Het kan eveneens een dienst zijn met betrekking op opnamen zoals Time Lapse opnamen, Drone opnamen, enzovoort.

Je hebt reeds een bestaande film waaraan je enkele veranderingen wenst aan te brengen zoals een andere taalversie of een ondertiteling in een andere taal. Maar het kan ook een aanpassing zijn van enkele beelden of een volledige hermontage. Je hebt videobanden die je wil beschermen tegen degradatie door er een kopie van te maken naar een andere drager of je wenst een bestaande videoband via je computer te vertonen. Dit alles zijn werkzaamheden die we je kunnen aanbieden.

Voor elk type van werkzaamheden hebben wij een tarief beschikbaar. Je mag ons altijd contacteren om een offerte of een prijsindicatie aan te vragen.Je hebt een film die je graag in een ander taal wenst ?

Wij kunnen die voor jou ondertitelen of voorzien van een stemopname.

Je hebt nog filmcassettes die je naar een bestand wil omzetten om bekijken op je computer, website of projecteren op scherm?

Wij kunnen deze, onder de best haalbare kwaliteit, omzetten naar een videobestand.

Je hebt een bestaande film die je graag zou herwerken zoals titels plaatsen, inkorten, herstructureren, verbeteren, informatie bijvoegen?

In onze montagestudio kunnen wij de nodige werkzaamheden uitvoeren om je bestaande film volgens jouw wensen te bewerken.

Open-end helpt je graag nóg verder!

Met creatieve ideeën, innovaties en vastberadenheid

Ik wil meer weten!

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Contacteer ons