Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Evenementen

/Evenementen
Evenementen2017-02-16T11:32:19+00:00

Zet je herinneringen op video!

Een bedrijf is een verzameling van mensen en dat menselijk aspect mag regelmatig uitgelicht worden via evenementen of sociale gebeurtenissen, maar ook andere belangrijke gebeurtenissen van het bedrijf en zijn mensen kunnen gecapteerd worden voor later gebruik. Door zo’n evenementen op film te zetten, geef je als bedrijfsleider te kennen aan je personeel en aan je klanten dat het menselijk aspect voor jou ook een waarde heeft.

Je organiseert een evenement of een bedrijfsfeestje, een seminarie met interessante gastsprekers, je ontvangt belangrijk bezoek in je bedrijf. Al deze activiteiten lonen de moeite om vast te leggen op film.

Het is een mooie herinnering voor je werknemers en een prachtig geschenk voor je genodigden.

In geval van een seminarie kan dit belangrijke documentatie vormen om nadien te raadplegen.

Vermits er hier zogoed als geen voorbereidend werk aan vooraf gaat, zal de kostprijs veel lager liggen dan voor een bedrijfsfilm. Er dient immers geen scenario geschreven te worden en de opnamen beperken zich tot de registratie van de evenementen. Nadien is er een minimum aan montage nodig om van dit alles een aangenaam document te maken.

Wij kunnen al een event video leveren vanaf 490 €.Seminarie.

Bij de organisatie van een seminarie is het aangewezen om een video-opname te voorzien. Een film is altijd een dankbaar geschenk voor de deelnemers. Het is een aandenken aan een belangrijke gebeurtenis. Meer nog, een film kan het perfecte studiemateriaal zijn voor zowel organisatoren van het event als voor de deelnemers aan de seminarie. Tenslotte, ook voor de bezoekers kan het interessant visie materiaal vormen. Het is een goed naslagwerk en tevens een mooie herinnering. Je hoeft het trouwens niet altijd als een geschenk te beschouwen. Veel bezoekers zijn maar al te bereid om hiervoor te betalen. Vermits er tijdens een seminarie veel kan gebeuren op hetzelfde moment, kunnen wij de registratie doen met meerdere camera’s.

Bedrijfsfeest en Aftermovie

Ook hier is een videoverslag van je bedrijfsfeest of receptie een dankbaar iets.
Genodigden zullen maar al te dankbaar zijn voor een herinnering aan een feest dat door jouw bedrijf werd georganiseerd. Voor jou is het een mooi cadeau om te schenken en het is belangrijk marketing materiaal. Je genodigden zullen de film maar al te graag tonen in hun netwerk en zo jouw ideale ambassadeur worden. Hier volstaat meestal één enkele camera.

Workshop en Teambuilding.

En ook hier weer is een videoverslag een zeer belangrijke bron aan informatie voor de deelnemers, maar evengoed voor niet-deelnemers. In geval van een workshop is het duidelijk dat de opname interessant studiemateriaal vormt. Maar het kan ook gebruikt worden om toekomstige workshops aan te kondigen via je website of sociale media en zo potentiële deelnemers te vinden. In geval van Teambuilding kan de opname belangrijk evaluatiemateriaal vormen en een inzicht geven over het gedrag en de houding van je deelnemers. Dit aan zowel het leidinggevende kader als aan de deelnemers zelf. Voor een workshop volstaat meestal één camera, maar voor teambuilding kan het soms aangewezen zijn om meerdere camera’s te gebruiken.Open end helpt je graag met je evenementvideo’s!

Met creatieve ideeën, innovaties en vastberadenheid

Ik wil meer weten!

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Contacteer ons